Skip to main content

Travel Videos

Ik vertel altijd ontzettend veel aan mijn vrienden en familie over mijn reizen en over alles wat ik daar meemaak. Maar het échte gevoel is vaak lastig over te brengen. Wat is nou de beste manier om een goede indruk te krijgen van een reis? Juist, travel videos! Hieronder zie je al mijn travel videos plus bijbehorende artikelen voor het geval je er graag meer over wilt lezen!

Prachtige kustlijn, levendige jungle en de hoogste palmbomen ter wereld. Dit is Colombia van bovenaf per drone! Geniet van de epische dronebeelden van Colombia.

Alles over Colombia lees je hier

Welkom in Minca in Colombia! Een geweldige reisbestemming met prachtige uitzichten en zonsondergangen. Ga op avontuur met deze epische drone-opnamen.

Hier lees je alles over Minca

Dit is Valle de Cocora (Cocora-vallei) in Colombia! Deze plaats heeft de hoogste palmbomen ter wereld. Geniet van het prachtige uitzicht per drone op dit geweldige landschap.

Lees hier alles over de Cocora vallei

Welkom in Valle de Cocora in Salento, Colombia! Ervaar wandelen tussen de hoogste palmbomen ter wereld tijdens deze wandeltocht in de vallei.

Lees hier alles over de Cocora vallei

Een avontuurlijke bestemming in Indonesië met kilometers verlaten stranden, weidse savannes en authentieke dorpjes. Dit is het eiland Sumba!

Alles over Sumba lees je hier

Op zoek naar de draken in Komodo National Park in Indonesië. In deze travel video zie je alle highlights van de vierdaagse boottocht!

Hier lees je alles over Komodo National Park

Ik maakte in minder dan 2 weken een roadtrip over het Indonesische eiland Flores. Een trip om nooit te vergeten!

Je leest hier alles over mijn roadtrip op Flores

Wist je dat het eiland Pulau Pangkor in Maleisië het leefgebied is van de Hornbill vogels? En bang zijn ze zeker niet!

Alles over Pulau Pangkor lees je hier

In Myanmar wordt jaarlijks het Taunggyi festival gevierd waarbij honderden luchtballonnen vol met vuurwerk de lucht in gaan. Heel indrukwekkend!

Hier lees je alles over het Taunggyi festival

De Surin eilanden zijn het paradijs van Thailand. In deze travel video laat ik jou zien waarom je deze eilanden écht moet bezoeken.

Alles over de Surin eilanden lees je hier

Costa Rica is een land om verliefd op te worden. Krijg dankzij deze travel video ook een kleine impressie van deze waanzinnige rondreis.

Alles over mijn rondreis door Costa Rica lees je hier

Tijdens mijn rondreis door Panama maakte ik een tripje naar het Coiba National Park in Panama en filmde de fantastische onderwaterwereld.

Hier lees je alles over het Coiba National Park

In een kleine week maakte ik een rondreis door het prachtige Toscane. Hier bezocht ik een aantal geweldig mooie steden.

Lees hier meer over mijn trip naar Toscane