Skip to main content

Travel Videos

Ik vertel altijd ontzettend veel reisverhalen aan mijn vrienden en familie, maar soms kan het lastig zijn om de echte essentie van een reis over te brengen. De beste indruk van een reis krijg je door travel videos! Op deze pagina vind je al mijn travel videos, inclusief bijbehorende artikelen voor extra informatie en inspiratie. Laat je meenemen op een onvergetelijke reiservaring!

Colombia van bovenaf 5:00

Prachtige kustlijn, levendige jungle en de hoogste palmbomen ter wereld. Dit is Colombia van bovenaf per drone! Geniet van de epische dronebeelden van Colombia.

Alles over Colombia

Minca by drone 2:13

Welkom in Minca in Colombia! Een geweldige reisbestemming met prachtige uitzichten en zonsondergangen. Ga op avontuur met deze epische drone-opnamen.

Alles over Minca

Valle de Cocora 2:22

Dit is Valle de Cocora (Cocora-vallei) in Colombia! Deze plaats heeft de hoogste palmbomen ter wereld. Geniet van het prachtige uitzicht per drone op dit geweldige landschap.

Alles over Valle de Cocora

Wandelroute in Valle de Cocora 5:52

Welkom in Valle de Cocora in Salento, Colombia! Ervaar wandelen tussen de hoogste palmbomen ter wereld tijdens deze wandeltocht in deze prachtige vallei.

Alles over Valle de Cocora

Tropisch Sumba 2:22

Een avontuurlijke bestemming in Indonesië met kilometers verlaten stranden, weidse savannes en authentieke dorpjes. Dit is het eiland Sumba!

Alles over Sumba

Komodo national park 2:30

Op zoek naar de draken in Komodo National Park in Indonesië. In deze travel video zie je alle highlights van de vierdaagse boottocht!

Alles over Komodo National Park

Flores eiland 3:15

Een avontuurlijke bestemming in Indonesië met kilometers verlaten stranden, weidse savannes en authentieke dorpjes. Dit is het eiland Sumba!

Alles over Flores

Hornbill vogels in Maleisië 1:12

Wist je dat het eiland Pulau Pangkor in Maleisië het leefgebied is van de Hornbill vogels? En bang zijn ze zeker niet!

Alles over Pulau Pangkor in Maleisië

Festival in Myanmar 2:54

In Myanmar wordt jaarlijks het Taunggyi festival gevierd waarbij honderden luchtballonnen vol met vuurwerk de lucht in gaan. Heel indrukwekkend!

Alles over Taunggyi festival in Myanmar

Surin eilanden in Thailand 4:02

De Surin eilanden zijn het paradijs van Thailand. In deze travel video laat ik jou zien waarom je deze eilanden écht moet bezoeken.

Alles over de Surin eilanden

Costa Rica 4:15

Costa Rica is een land om verliefd op te worden. Krijg dankzij deze travel video ook een kleine impressie van deze waanzinnige rondreis.

Alles over een rondreis door Costa Rica

Panama’s onderwaterwereld 2:33

Tijdens mijn rondreis door Panama maakte ik een tripje naar het Coiba National Park in Panama en filmde de fantastische onderwaterwereld.

Alles over Coiba National park

Prachtig Toscane 2:18

In een kleine week maakte ik een rondreis door het prachtige Toscane. Hier bezocht ik een aantal geweldig mooie steden.

Alles over een rondreis door Toscane