Skip to main content

ABOUT

Over mij

Hi! Ik ben Merel en in januari 2016 heb ik besloten om een eigen reisblog te starten waar al mijn passies samenkomen. Ik heb altijd een reislustig karakter gehad, maar dit is pas echt gegroeid na mijn eerste verre reis naar Costa Rica. Ik probeer zo veel mogelijk te reizen naast mijn baan, op een verantwoorde en duurzamere manier. Mijn grootste passie is de wereld ontdekken, nieuwe ervaringen opdoen en nieuwe mensen ontmoeten en vrienden voor het leven te maken.

Reizen heeft mij geleerd om te waarderen wat echt belangrijk is in het leven, en om dus van elk moment te genieten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ik vind het geweldig om andere landen en culturen te ontdekken en te zien hoe deze zo enorm van elkaar kunnen verschillen.

Mijn Reiservaring is ontstaan uit mijn drie grootste passies: reizen, schrijven en fotograferen. Op mijn blog deel ik met veel plezier mijn verhalen en tips over verschillende reisbestemmingen. Natuurlijk horen hier ook de handigste tips bij die jouw reis net even wat makkelijker kunnen maken.

Mijn foto’s én travel video’s vind je terug in mijn posts, op Instagram én op YouTube. Daarnaast ben ik ook een echte foodie en deel ik de lekkerste reisrecepten op mijn blog.

Voor mij is reizen mijn grootste passie en ik hoop anderen te inspireren om de wereld te ontdekken en te genieten van nieuwe avonturen. ❤

Contact

Wil je contact met mij opnemen met vragen over specifieke bestemmingen of andere reisgerelateerde onderwerpen? Stuur mij een berichtje via facebook, instagram of stuur mij een mailtje. Dan probeer ik jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Samenwerken? Stuur mij gerust een mail.