Over mij

Mijn naam is Merel en in januari 2016 heb ik besloten om een eigen reisblog te beginnen. De reden hiervoor is dat ik ontzettend veel van reizen, maar ook van schrijven houd. Op mijn reisblog mijnreiservaring, deel ik verhalen en vele ervaringen met verschillende bestemmingen. Natuurlijk horen hier ook de handigste tips bij die jouw reis net even wat makkelijker maken.

Mijn grootste passie is om te reizen en de wereld te ontdekken. Dit doe ik het liefst zo vaak mogelijk. Elke nieuwe reis geeft mij een fantastische kick. Het is voor mij geweldig om andere landen en culturen te leren kennen en om te zien hoe deze zo enorm van elkaar kunnen verschillen. Het liefst bezoek ik elke keer weer een nieuwe stad of een nieuw land tijdens mijn vele reizen.

Daarbij leg ik de prachtige plekken en mooie momenten vast met mijn camera. Deze foto’s en video’s plaats ik in mijn artikelen, op instagram én op youtube.

Daarnaast is koken (en vooral eten) iets wat ik graag doe. Daarom deel ik de lekkerste recepten van gerechten die ik ben tegengekomen tijdens mijn reizen.

Iedereen heeft een doel en een passie in het leven nodig waarvan je gelukkig wordt. Voor mij is dat reizen en de wereld ontdekken ❤

Contact

Wil je contact met mij opnemen met vragen over specifieke bestemmingen of andere reisgerelateerde onderwerpen? Stuur mij een berichtje via facebook, instagram of stuur mij een mailtje. Dan probeer ik jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Samenwerken? Stuur mij gerust een mail.

Over mijnreiservaring