Skip to main content

Over mij

Mijn naam is Merel en in januari 2016 heb ik besloten om een eigen reiswebsite te beginnen. Ik heb altijd een reislustig karakter gehad, maar dit is volledig tot uiting gekomen na mijn eerste verre reis naar Costa Rica. Het liefst reis ik zoveel mogelijk, maar bij voorkeur ook een beetje verantwoord en duurzaam. Mijn grootste passie is om de wereld te ontdekken, maar voornamelijk om nieuwe ervaringen op te doen en mensen te leren kennen.

Het reizen heeft mij geleerd om minder materialistisch te zijn en om van het leven te genieten. Elke nieuwe reis geeft mij een fantastische kick. Ik vind het geweldig om andere landen en culturen te leren kennen en om te zien hoe deze zo enorm van elkaar kunnen verschillen.

Mijn Reiservaring is ontstaan door het combineren van mijn grootste passies en interesses namelijk reizen, schrijven en fotograferen. Op mijn website Mijn Reiservaring, deel ik met veel plezier mijn verhalen en mijn ervaringen met verschillende bestemmingen. Natuurlijk horen hier ook de handigste tips bij die jouw reis net even wat makkelijker kunnen maken.

Op mijn website deel ik ook mijn foto’s en travel video’s in mijn artikelen, op Instagram én op YouTube.

Daarnaast is koken (en vooral eten) écht een hobby. Daarom deel ik op mijn website ook de lekkerste reisrecepten van gerechten die onwijs goed in de smaak vielen tijdens het reizen.

Iedereen heeft een doel en een passie in het leven nodig waarvan je gelukkig wordt. Voor mij is dat reizen, de wereld ontdekken en anderen inspireren. ❤

Contact

Wil je contact met mij opnemen met vragen over specifieke bestemmingen of andere reisgerelateerde onderwerpen? Stuur mij een berichtje via facebook, instagram of stuur mij een mailtje. Dan probeer ik jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Samenwerken? Stuur mij gerust een mail.

Mijn Reiservaring Merel