Over mij

Mijn naam is Merel en in januari 2016 heb ik besloten om een eigen reisblog te beginnen. Zo lang ik me kan herinneren houd ik ontzettend veel van reizen. Op mijn reisblog Mijn Reiservaring, deel ik met veel plezier mijn verhalen en mijn ervaringen met verschillende bestemmingen. Natuurlijk horen hier ook de handigste tips bij die jouw reis net even wat makkelijker kunnen maken.

Mijn grootste passie is om te reizen en de wereld te ontdekken. Dit doe ik het liefst zo vaak mogelijk. Elke nieuwe reis geeft mij een fantastische kick. Ik vind het geweldig om andere landen en culturen te leren kennen en om te zien hoe deze zo enorm van elkaar kunnen verschillen. Het liefst bezoek ik elke keer weer een nieuwe stad of een nieuw land.

Daarbij leg ik de prachtige plekken en mooie momenten vast. Deze foto’s en travel video’s plaats ik in mijn artikelen, op instagram én op youtube.

Daarnaast is koken (en vooral eten) écht een hobby. Daarom deel ik de lekkerste reisrecepten van gerechten die onwijs goed in de smaak vielen tijdens het reizen.

Iedereen heeft een doel en een passie in het leven nodig waarvan je gelukkig wordt. Voor mij is dat reizen en de wereld ontdekken en mijn verhalen delen. Ervaringen zijn meer waard dan geld ❤

Contact

Wil je contact met mij opnemen met vragen over specifieke bestemmingen of andere reisgerelateerde onderwerpen? Stuur mij een berichtje via facebook, instagram of stuur mij een mailtje. Dan probeer ik jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden!

Samenwerken? Stuur mij gerust een mail.

Over mijnreiservaring